luni, 11 ianuarie 2016

SCRISOARE DESCHISA - cel mai grav caz de răpire de persoane de la răpirea jurnaliștilor români încoace

ALIANTA CIVICA REVOLUTIA CURATA
Asociatia CER SENIN, Fratia BUCURESTENILOR, Asociatia ROMANILOR SINCERI


Scrisoare deschisa
Președintelui Romaniei


Domnule Președinte

Gruparea noastră, nesubvenționată decât de membrii săi și neafiliată nici unei alte organizații vă cere să vă implicați în cel mai grav caz de răpire de persoane de la răpirea jurnaliștilor români încoace.
Cazul familiei Bodnariu este, alături de celelalte cazuri de acest gen, este un act pur de răpire de către statul norvegian a unor cetățeni români.
Considerăm că este cazul ca întregul aparat diplomatic, serviciile secrete românești, întreaga societate civilă au obligația constituțională de a-și proteja proprii cetățeni.
Lipsa de acțiune a autorităților este un act flagrant de complicitate cu răpitorii, iar diferențele culturale sau conflictul de civilizații nu pot fi invocate împotriva realității absolut naturale prin care copiii trebuie să fie alături de părinți.  
Statul Norvegian este în această situație considerat de noi, Alianța Civică REVOLUTIA CURATA un stat de tip terorist, fiindcă orice act de răpire de personae este prin natura sa un act terrorist. Ca membră a NATO, România are obligația să lupte împotriva terorismului, fie el și de stat.
Considerăm că implicarea domniei voastre nu este doar un act de bunăvoință ci este o obligație constitușională pe care o aveți și deasemenea ea rezultă și din Tratatele Internaționale la care România este parte.
Deasemenea Alianta Civică REVOLUTIA CURATA califica actul răpirii copiilor familiei Bodnariu un act TERORIST și deasemenea califică statul norvegian drept un stat de tip fascist. Care este în acest caz diferența dintre statul acesta și statul Islamic?

PRESEDINTE
Alex Oprea

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu